Over Mindleaves

Bij mindfulness studio Mindleaves kun je ervaren hoe je bewuster, rustiger en met meer balans in het leven kan staan. De mindfulnesscursus en lessen worden gegeven door Belinda van Steijn in yogacentrum Anitya Yoga in Nieuw-Vennep. Belinda is gecertificeerd mindfulnesstrainer (categorie 2) en aangesloten bij de VMBN Vereniging Mindfulness Bases Trainers Nederland en Vlaanderen. In veel gevallen is het mogelijk om de cursus vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar.

Belinda:
‘Met de Mindleaves studio realiseer ik een van mijn dromen. Twintig jaar geleden startte ik met yoga en meditatie na een burnout. Dagelijks mediteren en het doen van yoga oefeningen maakte me rustig, bewust en bracht me in balans. Het effect merkte ik op mijn werk, bij het sporten en in de relaties met anderen. Ik verdiepte me steeds meer in vormen van yoga en meditatie en volgde  een trainersopleiding MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction). Vanaf najaar 2018 deel ik mijn kennis en ervaring met cursisten van Mindleaves.’

MBSR
De mindfulnesscursus (MBSR) is een vorm van stressreductie. De methode is bedacht door de Amerikaan Jon Kabat-Zinn om mensen met stress, angst. pijn en (chronische) ziekte te helpen. In 1979 startte hij met een training waarin meditaties en lichte op yoga gebaseerde oefeningen zaten. De MBSR wordt inmiddels over de hele wereld gebruikt. Het effect ervan is wetenschappelijk aangetoond. De mindfulnesscursus en lessen van Mindleaves volgen de methode van Joh Kabat-Zinn. 

Ben je geïnteresseerd in de mindfulness training of andere lessen? Geeft de website net niet die informatie die jij nodig hebt? Neem dan contact met me op. Wil je het mindfulness avontuur aangaan? Schrijf dan gewoon in voor de 8-weekse MBSR training. Na de inschrijving neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Belinda van Steijn

Ik meld me aanVMBN logo

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.