Voor wie geschikt?

In principe zijn de lessen bij Mindleaves geschikt voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn of een goede conditie te hebben. De meditatieoefeningen en lichaamsbewegingen zijn door iedereen uit te voeren. Wanneer nodig past de trainer een oefening voor je aan zodat je het kan doen vanaf een stoel.

Stress reductie
De 8-weekse cursus is geschikt voor iedereen die meer in balans wil komen en anders wil omgaan met stress. De cursus is zeer geschikt voor mensen die veel stress vasthouden, overwerkt zijn of door omstandigheden veel spanningen hebben of hebben gehad, veel piekeren, vaak wakker liggen, burn-out verschijnselen hebben of herstellende zijn van een burn-out en anders met stress willen omgaan.

Geen lift
De studio aan de Hugo de Vriesstraat in Nieuw-Vennep is op de eerste verdieping. Er is geen lift, dus je moet in staat zijn om een trap op te lopen.

Heb je gezondheidsproblemen, maar lijkt mindfulness je wel iets? Neem dan contact op. Het kan zijn dat ik je na ons telefonische gesprek adviseren om even langs de huisarts te gaan voor advies.

Ik wil me aanmelden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.